Western Union

Western Union je prenos denarja v izbranih trafikah 3DVA!

Telefonska številka za stranke, ki morate osebno komunicirati s predstavniki podjetja Western Union je 080-081-764. Telefonska številka za stranke za informacije na upravi Tobačne 3DVA pa je 01/47-77-116 in je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Izven navedenega delovnega časa klicnega centra vse primere, kjer potrebujete pomoč, urejamo naslednji delovni dan, v delovnem času klicnega centra.

Storitev Western Union vam omogoča, da lahko v zelo kratkem času pošljete denar vašim bližnjim ali družinskemu članu. Omogoča prejemanje in pošiljanje denarja nekomu, ki ga poznate in denar potrebuje v izrednih razmerah.  

Sodelujemo tudi z bencinskimi servisi OMV, preko njihove blagovne znamke Multi točka. Seznam vseh prodajnih mest si lahko ogledate tukaj.

Plačilo Western Union je možno samo z gotovino.

Prednosti:

 • HITROST
  • Nakazana sredstva so vam na  voljo v nekaj minutah**. Denar preko Western Union  lahko pošljete v več kot 200 držav in območij po celem svetu. 
   ** Transakcije se izvajajo v skladu z zakonom. Zaradi določenih omejitev se lahko zgodi, da so sredstva na voljo z zamudo ali da so storitve nedostopne. Zato je lahko več vzrokov, kot so transakcijski pogoji, višina poslanega zneska, namembne države, dostopnost valute, predpisov, državne identifikacije, zahteve glede identifikacije in delovnih ur agenta, razlik v časovnih pasovih itd. Western Union si pridržuje pravico postaviti tudi dodatne omejitve.

 • ZANESLJIVOST
  • Western Union ponuja storitev prenosa denarja že več kot 145 let in deluje v skladu s predpisi držav, v katerih opravlja dejavnost. To storitev uporablja že več kot milijon ljudi

 • PRIROČNOST

  Le v nekaj minutah lahko pošljete denar v kraje po celem svetu, med drugim tudi v Slovenijo, Srbijo, Albanijo, Bosno in Hercegovino… Denarna izplačila so na voljo v 200 državah in območjih, ter na več kot 500 000**** lokacijah agentov.
  **** Število lokacij agentov na dan 31. december 2015

V le treh korakih pošljite denar, v le dveh ga prejmite.

V  izogib možnosti zlorabe ali goljufije, morate osebo, ki ji denar pošiljate, poznati!

3 KORAKI ZA POŠILJANJE DENARJA

1.       Izpolnite enostaven obrazec.

2.       Izpolnjen obrazec skupaj z osebnim dokumentom in določenim zneskom denarjem posredujte agentu Western Uniona.
* Western Union omogoča tudi menjavo valut. Ko izbirate podjetje za prenos denarja, natančno primerjajte zneske nadomestil za nakazilo in menjalni tečaj. Zneski nadomestil in menjalni tečaj se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

3.       Prejeli boste račun z dodeljeno kontrolno številko denarnega nakazila (MTCN)***. Prejemniku posredujte številko MTCN in druge podrobnosti transakcije, za prejem denarja.
*** Kontrolna številka MTCN (desno zgoraj) je obvezni pogoj za izvedbo izplačila. Več podatkov lahko dobite tudi pri vašem agentu Western Uniona.

2 KORAKA ZA PREJEM DENARJA

1.       Agentu Western Uniona posredujte kontrolno številko MTCN in predložite veljavni osebni dokument.

2.       Agent Western Uniona vam bo izplačal denarno nakazilo in potrdilo o prejemu denarja.

Cenik storitev Western Union si lahko ogledate tukaj.

Za vse vaše potrebe prenosa denarja, Western Union in trafika 3DVA!