O nas

Podjetje Tobačna 3DVA, ki je bilo ustanovljeno leta 1996, je hčerinsko podjetje Tobačne Ljubljana, ki je v lastništvu Imperial Brands iz Velike Britanije, četrte največje tobačne korporacije na svetu. Imamo lastno mrežo prodajnih mest organizirano po franšiznem sistemu in se lahko pohvalimo s kar 199 prodajnimi mesti po vsej Sloveniji.

Prodajna mesta so razpršena na najbolj frekventnih lokacijah po vsej Sloveniji. V naših trafikah lahko kupci hitro opravijo svoj nakup, na nas se lahko zanesejo v najzgodnejših urah dneva mimogrede, ko grejo v službo, v šolo ali po opravkih, postrežejo pa jih prijazni prodajalci. Mesečno izdamo do 1 milijon računov. Nudimo širok nabor izdelkov ter storitev. V zadnjih letih smo prenovili več kot 50 prodajnih mest po celotni Sloveniji, s prenovami nadaljujemo. Postali smo ponosni lastnik oznake BestBuy Award. Kupci so v naši verigi trafik 3DVA prepoznali najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Spontani priklic trafik 3DVA, med vsemi slovenskimi potrošniki, je več kot 60% (vir: raziskava Valicon, 2020). Tržni delež 3DVA v segmentu trafik je 72% (September 2020), pričakujemo rast tržnega deleža in povečanje števila prodajnih mest.

V podjetju Tobačna 3DVA ustvarjamo pogoje za dobro poslovanje naših partnerjev. Preko uvajanja novih storitev in produktov ter izobraževanja prodajnega osebja vsakodnevno zadovoljujemo potrebe naših kupcev.

Kontaktni obrazec

Pošlji sporočilo

Kje smo?

Kontaktni podatki

Podjetje: Tobačna 3DVA, trgovsko podjetje, d.o.o. 
Naslov: Cesta 24. junija 90, 1231 Ljubljana Črnuče
Telefon: +386 1 4777 319
Faks: +386 1 4777 140
Elektronski naslov: 3dvainfo@si.imptob.com
Spletna stran: Trafika3DVA
Moja trafika 3DVA