Ulovi nasmeh v denarnici! Trafike 3DVA, gremo!

petek, 11. september 2020

Ulovi nasmeh v denarnici! Trafike 3DVA, gremo!

Obiščite Trafike 3DVA

V Trafikah 3DVA vam nudimo širok izbor artiklov in storitev, svoj nakup lahko opravite hitro, na nas se lahko zanesete v najzgodnejših urah dneva mimogrede, ko greste v službo, v šolo ali po opravkih, postrežejo pa vas prijazni prodajalci. Prodajna mesta so razpršena na najbolj frekventnih lokacijah po vsej Sloveniji.

To pa še ni vse!

V Trafikah 3DVA lahko ugodno plačate svoje položnice, saj je provizija le 0,65 evra. Z malo sreče pa lahko denar za plačilo položnic osvojite prav vi!

Vsak dan, od ponedeljka 14. 9., do petka, 18. 9. 2020 bodo v etru radia Aktual razkrili lokacije štirih Trafik 3DVA po Sloveniji, ki bodo prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 14. in prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 16. uri prišel na izpostavljene lokacije z neplačano položnico, podelile 40 € za plačilo položnice v Trafikah 3DVA. 
Vsak dan, od ponedeljka 14. 9., do petka, 18. 9. 2020 bodo tudi v etru radia Veseljak razkrili lokacije treh Trafik 3DVA po Sloveniji, ki bodo prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 9. in prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 10. uri prišel na izpostavljene lokacije z neplačano položnico, podelile 40 € za plačilo položnice v Trafikah 3DVA.

In to še ni vse! Nagradna igra bo trajala kar 14 dni! Podelili bomo kar 70 nagrad!

Vsak dan, od ponedeljka 21. 9., do petka, 25. 9. 2020 bodo v etru radia Aktual razkrili lokacije štirih Trafik 3DVA po Sloveniji, ki bodo prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 11. in prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 14. uri prišel na izpostavljene lokacije z neplačano položnico, podelile 40 € za plačilo položnice v Trafikah 3DVA.
Vsak dan, od ponedeljka 21. 9., do petka, 25. 9. 2020 bodo tudi v etru radia Veseljak razkrili lokacije treh Trafik 3DVA po Sloveniji, ki bodo prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 9. in prvemu srečnemu nagrajencu, ki bo po 10. uri prišel na izpostavljene lokacije z neplačano položnico, podelile 40 € za plačilo položnice v Trafikah 3DVA.

Pozorno nam prisluhnite, saj bomo na Aktualu in Veseljaku vsak dan razkrili vseh sedem lokacij, kjer vas lahko čaka nagrada.

Splošne pogoje za nagradno igro na radiu Aktual si lahko preberete tukaj.
Splošne pogoje za nagradno igro na radiu Veseljak si lahko preberete tukaj.

Print

Število ogledov (8084)/Komentarji (0)

x
123movies