Na plažo v stilu!

ponedeljek, 24. junij 2024

Na plažo v stilu!

Nova akcija v naših trafikah 3DVA vas bo navdušila z izdelki za »poletje v stilu«. Izbirajte med modnimi plažnimi brisačami, različnimi torbami in športnimi dodatki za nepozabno poletje. Obiščite izbrane trafike 3DVA, kjer lahko PRIHRANITE kar do 50 %. Pohitite, akcija velja samo do 15. 9. 2024 oziroma do razprodaje zalog.

Trendi plažne brisače Svilanit že od 14,99 €
Očarajte na plaži s čudovitimi plažnimi brisačami Svilanit po izjemnih akcijskih cenah že od 14,99 €. Izbirate lahko med enobarvno in večbarvno različico ali pa se odločite za klasični črtasti vzorec in morske motive za samo 19,99 €. Mehke in gosto tkane brisače iz 100 % bombaža odlično vpijajo vodo, da vas osušijo po plavanju. S svojim barvitimi motivi pa bodo zagotovo pritegnile pozornost.

Poletne torbe, borše in nahrbtniki kar 50 % ceneje

Iščete prostorno torbo za vse, kar potrebujete na plaži? Potem vas bo navdušil poletni izbor torb Svilanit. Izbirajte med modno slamnato torbo, veliko črtasto plažno torbo ali praktično boršo po akcijski ceni 14,99 €. Vse torbe imajo velik glavni prostor za poletne pripomočke in dodaten notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje ključev, denarnice in drugih dragocenosti.

Otroške stekleničke in nahrbtniki za vsako dogodivščino – že od 5,99 €

Otroci so radi samostojni, zato bodo navdušeni nad otroškim nahrbtnikom v živih barvah za samo 5,99 €. Ker je narejen iz vodoodpornega materiala, lahko otroci vanj sami pospravijo svoje mokre kopalke in brisačo. Da na plaži in dogodivščinah v naravi ne bodo žejni, bodo poskrbele jeklene stekleničke za vodo v prikupnih morskih motivih, ki so na voljo po super ceni 9,99 €.

Linija NES za aktivno poletje kar 50 % ceneje

Poletje je idealen čas za gibanje na prostem. Pri poletnih dejavnostih vam bo prav prišla priročna torba za pas po akcijski ceni 14,99 €. Aktivne pohodnike bodo navdušile pohodne palice s prilagodljivo dolžino in mnogimi dodatki za uporabo v vseh letnih časih. V tej posebni akciji jih dobite že za 24,99 €.

Obiščite izbrana prodajna mesta 3DVA in si zagotovite svoje!

Bodite pripravljeni na poletje s pravimi dodatki za aktivno sezono. Uživajte v vročih poletnih dneh, naj bo to na plaži, v hribih ali doma.

 

 

Print

Število ogledov (68)/Komentarji (0)

x