Naj bo kuhanje zabavno in magično

četrtek, 09. november 2023

Naj bo kuhanje zabavno in magično

V super akciji so na voljo različni izdelki za kuhanje, serviranje jedi. Na voljo so tudi igrače za naše najmlajše. 

Kar šest jušnih krožnikov je na voljo po ceni 4,99 €, znižani so kar za 75 %. 

Plitvi krožnik je idealen za serviranje glavnih jedi, solat, prigrizkov. Njegova prostorna površina omogoča, da jedi postavite na privlačen način in jih predstavite v najboljši luči. Šest plitvih krožnikov na voljo po ceni 5,99 €. Kar 70 % ceneje.

Skledica z dvojno steno ima odlične izolacijske lastnosti, ki ohranjajo živilo toplo ali hladno dlje časa. Preprečuje kondenzacijo na zunanji površini. Cena za dve skledici le 5,99 €, 70 % ceneje kot v redni ponudbi. Kozarec z dvojno steno je popoln pripomoček za serviranje vročih ali hladnih napitkov. Kozarec z dvojno steno izgleda elegantno in bo dodal pridih razkošja vašemu vsakodnevnemu ritualu pitja. Cena za dva kozarca le 5,99 €.

Lonec s steklenim pokrovom je nepogrešljiv pripomoček za pripravo različnih jedi. Stekleni pokrov omogoča, da spremljate proces kuhanja brez odpiranja. Cena lonca s steklenim pokrovom le 17,99 €.

V akciji je na voljo tudi termovka, 50 % ceneje. Cena termovke v akciji je 9,99 €. Termovka ohranja tekočino vročo ali hladno. Dvojni pokrov, dve skodelici za pitje. 

Igrače za naše najmlajše. Tovornjak za ulično hrano kar 68 % ceneje, cena v akciji 7,99 €. Na voljo tudi gradbeni stroji 3 v 1, cena 3,99 €. Tovornjak kiper in letalo, 2 v 1, cena 14,99 €, kar 70 % ceneje.

Ne odlašajte z nakupom daril in ne zamudite fantastične akcije.

Akcija velja do razprodaje zalog, poteka na izbranih prodajnih mestih 3DVA. Slike so simbolične.

Print

Število ogledov (584)/Komentarji (0)

x