Prihaja jesen: Začnite jo aktivno in obiščite naše trafike 3DVA!

petek, 16. september 2022

Prihaja jesen: Začnite jo aktivno in obiščite naše trafike 3DVA!

Si želite aktivne jeseni? Za vas imamo rešitev, ki bo spodbudila vaš adrenalin in najbolj zabavne dogodivščine. Do cilja vas loči le obisk naših trafik 3DVA, kjer lahko izkoristite POPUSTE kar do 60 %. Pohitite, velja samo do 31. 12. 2022, oziroma do razprodaje zalog.

Trendi športni nahrbtniki NES samo za 24,99 €

»Obvezna oprema« za izlete in dnevne aktivnosti je trendi nahrbtnik, ki je kakovosten in trpežen hkrati. NES predstavlja povsem novo kolekcijo NES Alpine, ki je na voljo za kar 50 % ugodneje. Začutite mehkobo oblazinjenih naramnic, univerzalno prostornino 20 litrov in prostorne dodatne žepe. Na voljo v rdeči in sivo-modri različici, da bo vaš izbor še lažji.

Močne svetilke NES že od 14,99 €

S svetilkami NES boste kos vsakim vremenskim razmeram, bili varni na poti in vsako pot videli še bolje. Naglavna svetilka NES je idealna za pohode, taborjenje in druge športne aktivnosti. Z močnim snopom svetlobe vašo pot osvetli tudi več metrov daleč. Ročna svetilka NES prepriča s 5 načini osvetlitve, med njimi tudi SOS osvetlitvijo. Naglavna svetilka je na voljo samo za 14,99 €, ročna svetilka pa za 17,49 €.

Termovke in plastenke že za neverjetnih 7,49 €

Obvezna oprema pri športnih in dnevnih aktivnostih so vsekakor termovke in plastenke. Vakuumska termovka Rosmarino (500 ml) je izdelana iz nerjavečega jekla, ki tekočino ohranja toplo do 12 ur in hladno tudi do 12 ur. Na voljo kar 50 % ceneje, samo za 14,99 €. Plastenka za vodo NES (700 ml) iz trpežnega tritana pa je vodotesna, se ne navzame vonjav in je na voljo za samo 7,49 €. V dodatni ponudbi ne spreglejte še priročne brisače iz mikrovlaken NES, ki je odlično vpojna. Na voljo kar 60 % ugodneje, samo za 5,99 €.

Lačni na pot? Nikakor, reši vas Rosmarino.

Izberite ponev Rosmarino Chili z neoprijemljivim premazom, ki je kot nalašč za peko jajc, palačink, tortilj ali drugih dobrot doma ali na poti. Na voljo kar 50 % ceneje, samo za 10,99 €. V ponudbi pa ne spreglejte še 12-delni set plastičnih posod Rosmarino za samo 9,95 €. Kot nalašč za vodotesno shranjevanje in zamrzovanje obrokov, da hrana ostane še dlje časa okusna. S tem setom boste vedno dobro pripravljeni, tudi z obroki za na pot.

Jesen je pravi čas za nove, zdrave in aktivne dogodivščine! Obiščite izbrane trafike 3DVA!

Print

Število ogledov (768)/Komentarji (0)

x