Poletna avantura, izdelki do 50% ceneje v trafikah 3DVA

petek, 10. junij 2022

Poletna avantura, izdelki do 50% ceneje v trafikah 3DVA

Doživite poletno avanturo z izdelki Svilanit, ki vam jih tokrat ponujamo v izbranih trafikah 3DVA, samo do 15. 9. 2022, oziroma do razprodaje zalog. Izkoristite popuste kar do 50 % ugodneje!

Ne spreglejte! To poletje ne pozabite na »obvezno opremo« za morske oddihe, nora potovanja, lena poležavanja na plaži ali kar na domači terasi!

Plažne brisače do 42 % ceneje

Brisače za plažo so nujna oprema za vsako poletno avanturo na različnih lokacijah: ob bazenu, na plaži, potovanju, v savni, na travniku ali pikniku. V naših trafikah boste lahko izbirali med plažnimi brisačami Svilanit, ki so lahko vaše že za 14,90 €! Z njimi bo poležavanje na plaži, pokrivanje ali ogrinjanje po mokrem še prijetnejše. Svilanitove plažne brisače so izdelane iz mehkega 100 % bombaža, ki poskrbi za žameten otip vaše brisače. Odlikuje jih izjemna vpojnost, enostavno vzdrževanje na 60 °C in hitro sušenje, zaradi česar jih boste pred naslednjim pranjem lahko uporabljali dlje časa.

Modne plažne torbe in hladilne torbe

V ponudbi ne spreglejte tudi čudovitih plažnih torb Svilanit, ki so znižane do -50 %. Plažne torbe iz bombažnega platna so izjemno lahke, prostorne in so nujen kos za vsak poletni opravek ali izlet. Da bo pijača na plaži resnično ohranila svojo temperaturo, pa bosta poskrbela termo nahrbtnik ali hladilna torba Svilanit.

Aktivni tudi med dopustom?

Letošnji dopust naj bo rezerviran tudi za športne aktivnosti in pohode. Pohodne palice NES Alpine omogočajo individualno nastavitev dolžine za še lažje in hitrejše doseganje najvišjih gorskih vrhov. V kompletu prejmete 1 par pohodnih palic, gumijastih konic, krpljice za blato in krpljice za sneg, že za 24,99 €. Primerne so za pohodnike, sprehajalce, gorske tekače in alpiniste.

Osvežite kopalnico z novimi brisačami Bella

Doživite razkošno udobje v svoji kopalnici! Kakovostna brisača Bella je narejena iz najboljšega mikrobombaža. Mikrobombažna tkanina je z inovativno tehniko tkanja mehkejša od običajnega bombaža. Brisačo odlikuje lastnost boljše, večje vpojnosti in hitrejšega sušenja. Brisača je pralna na 60 °C. Izbirate lahko med štirimi barvami in različnimi velikosti brisač Bella, ki jih tokrat lahko dobite kar 50% ceneje.

Poskrbite za poletno avanturo z novimi izdelki Svilanit in obiščite izbrana prodajna mesta 3DVA!

Print

Število ogledov (488)/Komentarji (0)

x
123movies