Začnite pomlad drugače... nova akcija v izbranih trafikah 3DVA, izdelki do 50% ceneje!

petek, 19. februar 2021

Začnite pomlad drugače... nova akcija v izbranih trafikah 3DVA, izdelki do 50% ceneje!

Ste že pripravljeni na pomlad, nove začetke in idilične trenutke doma ter na poti? Preverite aktualno ponudbo v izbranih trafikah 3DVA, kjer v sodelovanju z Vitapurjem tokrat ponujamo izdelke za drugačno pomlad, kar do 50% ugodneje! Izbirajte med različnimi steklenimi pekači »2 v 1«, pekači iz karbonskega jekla za prihajajoče velikonočne praznike, kuhinjskimi pripomočki ali novo posteljnino. Akcija velja na izbranih prodajnih mestih 3DVA in je časovno omejena, do 31. 5. 2021 oz. do odprodaje zalog. Slike so simbolične.
Vabljeni, da preverite podrobnosti!

Stekleni pekači kar 30% ugodneje!

Ljubitelji zdravih obrokov na poti boste navdušeni nad novimi steklenimi pekači Rosmarino Bake & Go »2 v 1«, ki so na voljo že od 7,90 €. Zahvaljujoč trpežnemu steklu so odporni na pripravo obrokov v pečici, zaradi priročnega plastičnega pokrova pa jih lahko enostavno zaprete in si obrok odnesete s seboj na pot. Pokrov je zaradi dodanega silikonskega tesnila nepropusten za zrak in tekočine, zato bo shranjevanje in tudi prenašanje hrane na poti vaša nova strast! Pekači so primerni tudi za pripravo lazanj, gratiniranih testenih, peko pit, pripravo solat, mesnih ali ribjih jedi ali shranjevanje različnih sestavin. Spodnji del pekača je odporen tudi na visoke temperature v pečici ali mikrovalovni pečici, celotni pekač s pokrovom pa primeren za hrambo v hladilniku, zamrzovalniku in enostavno čiščenje v pomivalnem stroju.
V ponudbi trafik 3DVA boste našli tudi različne velikosti steklenih pekačev Rosmarino brez pokrova (prostornine 1600 ml in 2600 ml) in steklenega pekača s steklenim pokrovom (prostornine 2100 ml), ki je kot nalašč za peko piščanca, krompirčka ali drugih kulinaričnih dobrot. Na voljo že od 8,90 €.

Pekači iz karbonskega jekla kar 50% ceneje

Pekači Rosmarino Baker Golden so izdelani iz visokokakovostnega karbonskega jekla, hkrati pa vas bo prepričal njihov sodobni videz v zlati barvi. V ponudbi so na voljo 3 različni: pekač za potico, okrogli pekač za biskvite in višji pekač, primeren za peko mesnih štruc ali kruha. Zahvaljujoč neoprijemljivemu premazu boste spoznali edinstven pristop k peki, saj boste lahko uporabili nič ali minimalno količino maščob. Hrana se tako ne bo oprijela pekača, čiščenje pa je povsem enostavno. Zaradi sestave iz karbonskega jekla so pekači odporni tudi na visoke temperature, vse do 240 °C. Po akcijski ceni so na voljo že za 6,99 €.

Kuhinjski pripomočki do 40% ceneje

V aktualni akciji ponujamo tudi nepogrešljiva kuhinjska pripomočka: jekleni lupilnik iz nerjavečega jekla za lupljenje sadja ali zelenjave in manjšo prijemalko za serviranje hrane, ki je narejena iz nerjavečega jekla in silikona. Vsak kos lahko kupite za neverjetnih 4,79 €. Tovrstni kuhinjski pripomočki Rosmarino bodo kot nalašč tudi za pomladne in poletne piknike na prostem.

Posteljnine Svilanit kar 40% ceneje

Že dlje časa sanjate o novi posteljnini? V akcijski ponudbi 3DVA boste našli novo kolekcijo posteljnin Svilanit, ki bo popestrila vaš izgled spalnice z bolj barvitimi ali mirnejšimi odtenki. Posteljnina je narejena iz kakovostnega 100 % bombažnega renforce platna, ki velja za mehko in lahko tkanino, preprosto za vzdrževanje. Na voljo so v dimenzijah: 140 x 200 + 50 x 70 cm in že od 23,94 €. Posteljnine se enostavno zapirajo z zadrgo in so pralne na 40 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno spalnega okolja na visoki ravni.

Obiščite izbrana prodajna mesta 3DVA in naj »zadiši po pomladi« tudi v vašem domu!

Print

Število ogledov (1476)/Komentarji (0)

x
123movies