Trafike 3DVA skrbijo za toplejše in igrive zimske dni!

Nova akcija v trafikah 3DVA

četrtek, 26. november 2020

Trafike 3DVA skrbijo za toplejše in igrive zimske dni!

Naj bodo dolgi zimski dnevi in noči vse do konca letnega časa dovolj topli, odeti v razkošne materiale in igrivi z najmlajšimi člani družine. Preverite aktualno ponudbo nove akcije v izbranih trafikah 3DVA, kjer smo pripravili izbrane izdelke za dom in otroško igro. Izdelki so kot nalašč primerni tudi za darilo. Akcija je časovno omejena do 28. 2. 2021 oz. do razprodaje zalog.

V hladnejše mesece z novim setom dekorativne odeje in copati
Odenite se v toplo odejo SoftTouch Home, ki jo odlikuje razkošno tkanje in izjemna mehkoba na vsakem koraku: v spalnici, dnevni sobi, na potovanju... Dekorativno odejo boste prejeli v setu z udobnimi copati, ki so barvno usklajeni v vsakem kompletu. Odeja iz kakovostnih mikrovlaken bo poskrbela za prijetne trenutke udobja in sprostitev na vsakem koraku. Uporabljate jo lahko na obeh straneh: na eni strani je mehka tkanina, druga stran pa je povsem gladka. 

Elegantni sobni copati za vas ali vaše obiskovalce
Višji in mehak podplat ženskih sobnih copatov SoftTouch Home, v bež ali črni barvi, bo poskrbel za lahkoten korak po vaši hiši ali stanovanju. Copati so narejeni iz kakovostnih mikrovlaken in so na voljo v številkah: 36-37, 38-39, 40-41, primerni predvsem za ženski spol. V istih odtenkih, črni ali bež, pa so na voljo tudi moški sobni copati SoftTouch Home: št. 42-43, 44-45, kateri bodo s tanjšim dekorativnim vzorcem navdušili moške. Copate priporočamo tudi kot izbrano darilo.

Ste ljubitelji še lažjih in mehkejših podplatov?
Izbrani sobni copati SoftTouch II v rdeči ali modri barvi, so primerni tako za ženski ali moški spol, ter tudi otroke. Na voljo v različnih velikostih: 36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45 in primerni tudi za obiskovalce vašega doma. Njihovo brezhibno čistočo boste enostavno lahko vzdrževali s čiščenjem v pralnem stroju, na 40 °C.

Kocke 4Kiddo za darilo in domišljijo otrok!
V trafikah 3DVA v sodelovanju z Vitapurjem nismo pozabili niti na najmlajše. Kocke 4Kiddo so izjemno kakovostne izdelave in slovijo po kompatibilnosti z drugimi kockami drugih vodilnih blagovnih znamk. Set kock »Avto« vsebuje 13 delov mešanice tematskih likov (avtomobila, dečka, orodja…) iz trpežne in obstojne plastike, primernih za otroke starejše od 3 let. Set kock »Junior živali« vključuje 12 delov kock motivov različnih živali in drugih izdelkov, kjer bodo otroci starejši od 3 let spoznavali živalski svet. Set kock Cisterna vsebuje 248 delov s tematskimi liki za sestavljanje cisterne, primernih za otroke starejše od 6 let. Set kock »Junior živali« vključuje kar 199 delov tematskih likov za sestavljanje terenskega avtomobila. Primerno za otroke starejše od 3 let, ki bodo uživali v igralnih uricah.

Trafika 3DVA, moja trafika!

Print

Število ogledov (1732)/Komentarji (0)

x
123movies