Storitev Western Union je novost v izbranih trafikah 3DVA!

To je Western Union, to je prenos denarja v izbranih trafikah 3DVA!

Trenutno imate na voljo 64 trafik 3DVA po celotni Sloveniji, preko katerih lahko pošiljate denar vaši družini in vašim bližnjim. Možnost pošiljanja denarne pomoči v primeru nepredvidenih razmer.

Seznam prodajnih mest si lahko ogledate tukaj.

Preko posebne blagajne imenovane Multi točka sodelujemo tudi z bencinskimi servisi OMV, kjer lahko opravite storitev prenosa denarja na petih prodajnih mestih, in sicer:

Bencinski servis OMVPtujska cesta 1042000 Maribor
Bencinski servis OMVCelovška cesta 4551210 Šentvid
Bencinski servis OMVIstrska cesta 146000 Koper
Bencinski servis OMVFizine 176320 Portorož
Bencinski servis OMVSeča 1886320 Portorož

Prednosti:

 • HITROST
  Nakazana sredstva so na voljo, odvisno od vrste denarnega nakazila, v nekaj minutah**. Zaradi globalne mreže lahko denar hitro pošiljamo v več kot 200 držav in območij po celem svetu. 
  ** Lahko se zgodi, da sredstva prispejo z zamudo ali so storitve nedostopne zaradi transakcijskih pogojev, višine poslanega zneska, namembne države, dostopnosti valute, predpisov, države identifikacije, zahtev glede identifikacije, delovnih ur agenta, razlik v časovnih pasovih oziroma izbire zakasnelih opcij itd. Lahko pa veljajo tudi dodatne omejitve. Podrobne informacije lahko najdete na obrazcu za nakazilo.

 • ZANESLJIVOST
  Western Union ponuja storitev prenosa denarja že več kot 145 let in deluje skladno s predpisi držav, v katerih opravlja dejavnost. Milijoni ljudi po celem svetu za pošiljanje in prejemanje denarnih sredstev uporabljajo storitve Western Union.

 • PRIROČNOST
  Denarna sredstva lahko pošiljate v kraje po celem svetu, med drugim tudi v Slovenijo, Srbijo, Albanijo, Bosno in Hercegovino… Denarna izplačila so na voljo v več kot 200 državah in območjih ter na več kot 500 000**** lokacijah agentov.
  **** Število lokacij agentov na dan 31. december 2015.

V le treh korakih pošljite denar, v le dveh ga prejmite.

3 KORAKI ZA POŠILJANJE DENARJA
 1. Izpolnite enostaven obrazec.
 2. Obrazec skupaj z osebnim dokumentom in denarjem, ki ga želite nakazati, ter ustreznim zneskom nadomestila* posredujte agentu Western Uniona.
  * Western Union izvaja tudi menjavo valut. Ko izbirate podjetje za prenos denarja, natančno primerjajte zneske nadomestil za nakazilo in menjalni tečaj. Zneski nadomestil in menjalni tečaj se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
 3. Dobili boste potrdilo s kontrolno številko denarnega nakazila (MTCN)***. Prejemniku posredujte številko MTCN in druge podrobnosti transakcije, da bo lahko prejel denar.
  *** MTCN je obvezni pogoj za izvedbo izplačila v vseh državah. Več podatkov lahko dobite pri vašem agentu Western Uniona.
2 KORAKA ZA PREJEM DENARJA
 1. Izpolnite enostaven obrazec potrdila o prejemu denarja in ga skupaj z vašim osebnim dokumentom posredujte agentu Western Uniona.
 2. Od agenta Western Uniona boste prejeli denar in potrdilo.
Cenik storitev Western Union si lahko ogledate tukaj.
Za več informacij nas lahko pokličete na tel. št. 01 4777 319.
 

Western Union in trafika 3DVA, za vse vaše potrebe prenosa denarja!

Vse trafike

To storitev najdete v naslednjih trafikah: